Tuesday, 14 July 2020 | Lajme: 0

Foto Galeri

ev3

Europa Qëndrore akoma nën ujë

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption...
dubai

7 urat më të mrekullueshme në botë

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption...
Tuna

A janë yjet e ekranit dhe nuse të bukura

#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption...
t2

Sigurisht që në çdo gjë njerzimi eksperimenton dhe nuk kishin si të mungonin tatoo-t 3D

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption...
Dojran-9

Në Dojran ka kohë që ka filluar sezoni i larjes

#gallery-5 { margin: auto; } #gallery-5 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-5 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-5 .gallery-caption...
eskalacija-na-protesti-vo-turska-0-520x618

Përkeqësimi i dhunës në Turqi

#gallery-6 { margin: auto; } #gallery-6 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-6 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-6 .gallery-caption...
borka-zumba02-520x458

Zumba rozë në qëndrën e Shkupit

#gallery-7 { margin: auto; } #gallery-7 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-7 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-7 .gallery-caption...
580181_10151721612919374_2098925324_n

Shkëndije Mujaj hedhë “flakë” në facebook me foto të reja provokuese

#gallery-8 { margin: auto; } #gallery-8 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-8 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-8 .gallery-caption...
h1

Panoramë befasuese të fushave me tulipanë

Është bukur të shohësh botën nga ajri. Sidomos kur ajo të ofron një panoramë të tillë si në veri të Hollandës,ku rriten të famëshmit tulipanë,lulja simbol i këtij vendi. #gallery-9 { margin: auto; } #gallery-9...
alket 8

Momente fantastike nga ajri

Momente fantastike nga ajri gjatë perballjes se Shqipërise me Norvegjinë në stadiumin “Qemal Stafa” fotografuar nga Alket Islami ku është fokusuar  në mbremjen e djeshme. #gallery-10 { margin: auto; } #gallery-10...