Thursday, 9 April 2020 | Lajme: 0

Shkup

112189840

Riorientim të qarkullimit në qendrën e Shkupit për shkak të tubimit të qytetarëve

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se sot  nga ora 19.00 deri në orën 20.00 në Shkup do të mbahet tubim i qytetarëve dhe për këtë arsye në këtë periudhë do të kryhet riorientim i qarkullimit në rrugën “11 Shtatori” ...
134477214

Tualete të reja dhe tabela edukative në Kopshtin Zoologjik në Shkup

Tualete të reja u vendosën në dy zona në kopshtin zoologjik të Shkupit. Përveç tualeteve standarde, ka një tualet për personat me aftësi të kufizuara dhe një hapësirë për ndërrimin e pelenave për bebet. Përpara çdo habitati...
134407075

Tre raste të reja të sulmeve nga qentë endacakë

Gjatë ditës së djeshme në Stacionin Policor janë denoncuar tre raste të reja të sulmeve nga qen endacakë. Në orën 01.50 në Stacionin Policor Qendër, N.K. (22) nga Shkupi ka denoncuar se më 25.09.2018 rreth orës 23.30 në rrugën...
132505596

PTHP Shkup hapi hetim për vrasje për të shtënat në Çento

Prokuroria Themelore Publike mori urdhër për zbatim të procedurës hetuese për vrasje kundër personit që pardje qëlloi nga pushkë automatike drejt J.B. i cili ka marrë lëndime të rënda trupore. Ngjarja, siç kumtoi Prokuroria Themelore...
99098026

Tek një shkupjan gjenden heroinë dhe kokainë, policia parashtroi kallëzim penal

Sektori për punë të brendshme Shkup – Njësiti për tregti të palejuar, me kallëzim penal deri te Prokuroria Themelore Publike Shkup e dorëzoi personin Q.J.(52), për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit se ka kryer vepër...
133373696

Qyteti i Shkupit do ta subvencionojë pastrimin e oxhaqeve në Shkup

Qyteti i Shkupit e ka publikuar thirrjen publike për subvencionimin e amvisërive dhe subjekteve tjera në rajonin e kryeqytetit për pastrimin e oxhaqeve për vitin 2018. Me këtë thirrje, Qyteti i Shkupit do t’u kompensojë një pjesë...
101013308

Në Shkup dje 20 aksidente, një i vdekur

Një person ka humbur jetën, dy kanë marrë lëndime të rënda, 15 lëndime më të lehta, ndërsa në shtatë aksidente nga gjithsej 20 aksidente është shkaktuar dëm material, që kanë ndodhur në 24 orët e fundit në rajonin e Sektorit...
134306369

Është rrëmbyer dhe rrahur një djalë në Haraçinë

Gjashtë persona të armatosur e kanë rrëmbyer dhe rrahur një djalë të moshës 22 vjeçare në Haraçinë për shkak të hesapeve të paqëruara familjare në lidhje me ish të fejuarën e tij nga fshati Haraçinë. Siç kumtoi MPB-ja,...
115214211

Dy automjete të reja për transport interklinik të pacientëve në kompleksin e klinikave “Nënë Tereza”

Dy automjete të reja në mënyrë speciale të pajisura, të klimatizuara në mënyrë adekuate për transport interklinik të pacientëve në kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” në Shkup, me të cilët është kontribuuar për...
134255102

Ndërperje e furnizimit me ujë në një pjesë të lagjes Gjorqe Petrov

Për shkak të ndryshimit të kapakëve nga F 80 mm dhe F 100 mm në rr. “Vera Ciriviri” numri 14 në lagjen Gjorqe Petrov, sot do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në rr. Vera Ciriviri” dhe një pjesë të rrugës...