Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0

Foto e Ditës

quiet-forest

Pyll i qetë

follow-the-leader

Ndiq liderin

sunset-in-paradise

Perëndimi në Parajs

tornado-on-the-way

Tornado në rrugë

fudbalska-euforija

Еuforia e futbollit

meteors-burn-up

Meteor

vlada-zaev-1-godina-ZIVOT

Do të ketë jetë në Maqedoni

Foto: Aleksandar Ivanovski
fire-water

Ujë të zjarrit

spiral-staircases

Rënia spirale

sv-Kiril-i-Metodij-spomenik

Shenjtorët Kiril dhe Metodi