Thursday, 28 January 2021 | Lajme: 0

Feja Islame

foto153

Xhiruesi filmit kundër Muhamedit a.s:“Shpresoj se lotët pendues do të lajnë mëkatet e mia”

Pranimi Islami muaj më parë, nga një aktivist anti-islam i cili ka xhiruar një film nënçmues duke portretizuar Profetin Muhammed  paqja qoftë mbi të  ka thënë se ai ka gjetur paqe dhe qetësi gjatë kryerjes së haxhit këtë vit...
vaji-ullirit-formule-bukurie

Vaji i ullirit ari i lëngshëm për jetëgjatësi

Vaji i ullirit është aleati më i mirë e njeriut kundër sëmundjeve dhe renditet e para në listë nga dhjetë gjërat ushqimore më të shëndetshme për organizmin njeriut, dhe për këtë shkak e quajnë “ar i lëngshëm”. Lëngu...
download

Zbukurimi i lejuar dhe ai i ndaluar

Zbukurimi bëhet në përmisimin e trupit me marrjen e asaj që duhet të merret dhe me lënien e asaj që duhet të lihet.  Ajo çka duhet të merret nga trupi e qartësoi i Dërguari i Allahut, alejhi salatu ue selam, me një hadith të cilin...
ismail kadare

Ismail Kadare: Shqiptarët u konvertuan me dhunë në fenë islame

Ismail Kadare flet për konvertimin shqiptarëve në fenë islame. Numri i parë i revistës filozofike franceze “NOOR” hapet me intervistën e shkrimtarit Ismail Kadaré dhe një tregim të Ylljet Aliçkës. Janë dy shqiptarë që zënë...
ushtria

Unë jam më i madh se sa Muhamedi!

Një njeri tha: Unë jam gjeneral i forcave detare në Gjermani! Djaloshi ia kthehu: Na vjen mirë dhe na nderon! Gjenerali i tha: Unë jam më i madh se i dërguari i juaj! Djaloshi i tha: Kush është i dërguari im? A e njeh atë?! U përgjigj:...
kurbanat_dele_864636685

Kurbani dhe rregullat e tij

Mirësia e Kurbanit I dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:- “Nuk ka ndonjë punë më të dashur tek Allahu sesa derdhja e gjakut të kafshës. Ajo do të vijë në Ditën e Gjykimit me brirët, leshin e thundrat e saj, (si dëshmitare...
kafsha

Kurbanët qetësohen kur përmendet emri i Allahut!!! ( Video )

Fuqia e fjalëve Bismilah (Në emër të Zotit) – Allahu Ekber (Zoti është më i Madhi) Kafshët kurban qetësohen kur përmendet emri i Allahut!!! Shihni videon…
haxhi1-640x340

Ndiqni live Haxhin e sivjetshëm

Ndiqni live Haxhin e sivjetshëm
Ndrimi-mbuleses-685x320

Ndërrimi i mbulesës së Qabes (Video)

  Mëngjesin e ditës së Arafatit, ndërkohë që të gjithë haxhilerët janë nisur nga Minaja për në Arafat, në Qabe zhvillohet një traditë tjetër e përvitshme, ajo e ndërrimit të mbulesës së Qabes. Autoritetet saudite e...
3

Muzeu që shpjegon jetën e Profetit Muhamed a.s (Foto)

        Në Arabinë Sauditë është hapur muzeu që shpjegon jetën dhe veprën e Profetit Muhamed a.s.