Sunday, 12 July 2020 | Lajme: 0

Intervista

joni-500-1

Joni-Janina premtojnë ta prekin piedestalin e muzikës

Joni-Janina premtojnë ta prekin piedestalin e muzikës Joni dhe Janina: Ne gjithmonë e kemi adhuruar muzikën e bukur, sidomos atë për fëmijë dhe këngët me motive patriotike. Familja e gjerë e nënës tonë, anëtarët e familjes Zenuni...
Menduh-Taci-1

Tradhtarët janë Shqiptarët e Tetovës që kanë votuar për Ahmetin

Tradhtarët janë Shqiptarët e Tetovës  që kanë  votuar për Ahmetin Thaçi:Tani ne do të punojmë  që të jetë më keq, e padurueshme. Çdo mëngjes, kur  pini ujë  të jetë si helm. Çdo ditë kur të shiheni në pasqyrë të...
Jakup-Selimovski

Jakup Selimovski:Sjellja ndaj BFI është diskriminuese

Intervistë me Jakup Selimovski, drejtor i Sektorit per arsim dhe çështje fetare nga  Bashkësia  Fetare Islame- BFI dhe ish-kryetar i saj, i botuar në  numrin 12-të  të javores “Republika”. Duke filuar nga vendosja e kryqeve në...
Menduh-Taci-1

Thaçi: PDSH ngel faktor në politikë

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqiptarëve, pas muajsh të negociatave me LSDM ka anuluar bashkëpunimin e përbashkët në zgjedhjet lokale, pasi që më tej të ngatërruar publikun më 24 dhjetor, pasi anëtarët e saj mbeti në Parlament...
Artim-Saciri-1

Artim Shaqiri, sinonim futbolli për kohezion të Maqedonasve dhe Shqiptarëve

Para disa ditësh u shënuan dhjetë vjet nga goli më i njohur, më i rëndësishëm dhe më i rrotulluar në historinë e futbollit maqedonas, ai nga këndi kundër Anglisë në Sautempton të cili e arriti Artimi Shaqiri nga Struga. Pas abstinencës...