Sunday, 9 May 2021 | Lajme: 0

Intime

largea_sex101440338080

Shtetet që tradhëtojnë më shumë, nuk do ta besoni kush është në vend të parë

Portali i njohur i takimeve online “Ashley Madison” ka publikuar të dhënat e vendeve ku tradhtohet më shumë. Në vend të parë qendrojnë vendet e Lindjes së Mesme ku gati 90 përqind e meshkujve tradhëtojnë gratë e tyre. Pas Lindjes...
gjasht-euml-gabimet-seksuale-q-euml-nuk-duhet-t-rsquo-i-b-euml-jn-euml-femrat_hd

Gjashtë gabimet seksuale që nuk duhet t’i bëjnë femrat

Kur jeta seksuale bëhet e mërzitshme, femrat e kanë më të lehtë të nxjerrin një listë me dobësitë e partnerit të tyre, por harrojnë se kanë edhe ato gabimet e tyre në shtrat. Nëse dëshironi të keni seks me epsh, keni kujdes...
seksi

Nëse i dini këto gjashtë gjëra, femrat do t’iu lusin për seks

Nëse dëshironi që femrat të ju lusin që të shkoni në shtrat me to, atëherë duhet t’i dini këto shtatë gjëra. Femrat gjithmonë kanë nevojë që të nxehen para seksit, sepse ato nuk nxitojnë. Mos harroni se seksi nuk ka rëndësi...
or

15 këshilla për orgazmën femërore

Në ditët e sotme shumë femra e dëshirojnë orgazmën, e cila është një risi për seksin tek kjo gjini. Jo më shumë se një brez më parë, shumë femra të rritura nuk arrinin orgazmën dhe pjesa më e madhe e tyre nuk ishte e shqetësuar...
5-gj-euml-ra-n-euml-lidhje-dashurie-t-euml-cilat-pothuajse-jan-euml-m-euml-t-euml-mira-se-seksi_hd

Sa mund të duroni pa marrëdhënie? Disa shenja që tregojnë se ju mungon

A është e mundshme që ta shpjegoni nevojën për seks dhe sa kohë mund të duroni pa të? Ndonjëhere dhe për shkak të pikpamjeve të ndryshme të partnerëve, shpesh vjen deri tek zënkat për shkak të nevojave seksuale… Seksi, para...
seks-p-euml-r-her-euml-t-euml-par-euml-pes-euml-gj-euml-ra-t-euml-cilave-u-frik-euml-sohen-vajzat-e-virgj-euml-ra_2_hd

Seks për herë të parë: Pesë gjëra të cilave u frikësohen vajzat e virgjëra

Kur bëhet fjalë për seksin, shumë femra, sidomos vajzat e reja që nuk kanë përvojë, nganjëherë ndiejnë frikë dhe pasiguri, që i shtynë t’i ikin marrëdhënieve seksuale. Që ta përjetoni seksin, është e nevojshme që të liroheni...
seksi

Nuk e dinë se çfarë i ka ndodhur: Çka shkakton orgazmën më të fuqishme mashkullore?

Një studim i ri psikologjik zbulon se në çfarë rrethanash mashkulli përjeton kulmin e kënaqësisë me sasi të madhe sperme, gjë që mund të jetë e rëndësishme për të gjitha çiftet të cilat kanë vështirësi me ngjizjen e fëmijës. Studimi...
largea_largea_6431476969_5bb223f5cc_b14397591691439759192

5 tipet e meshkujve që i heqin trurin femrave

Femrat u dorëzohen atyre, mirëpo do të ishte më mirë sikur t’i anashkalonin. Djaloshi “i keq” Nga të gjithë tipat e meshkujve duket se më së vështiri u rezistojnë këtyre të “këqijve”. Janë të pakapshëm, shpesh ndërrojmë...
largea_vag1439317283

Ja si ta mbani të ngushtë vaginën (Foto)

Për ju kemi zgjedhur disa mënyra të efektshme të ruajtjes së muskujve të fortë vaginalë. Ushtrimet e Kegelit Janë këto ushtrime për muskujt vaginalë të quajtur sipas dr. Arnold Kegelit, i cili i pari i ka rekomanduar si praktikë...
seksi

Kështu veprohet drejt me klitorisin e saj!

Forma dhe madhësia e klitorisit mund të dallojnë, mirëpo secila femër e ka dhe asnjëra nuk do të qëndrojë indiferente nëse i përkushtoni sado pak kujdes. Gishtat tuaj janë arma më e mirë (apo pothuajse më e mirë, ndërkaq për...