Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Intime

seksi

10 arsye përse kjo është poza më e mirë në seks për çdo femër

Për shijet nuk ia vlen të diskutohet, mirëpo një hulumtim ndërkombëtar i bërë me rreth 10.000 femra, është konstatuar që shumicës së femrave më së shumti u përshtatet vetëm një pozë në seks. Më shumë se 67 për qind e femrave...
seksi

Çfarë është ajo që gratë s’e bëjnë me burrat por me dashnorët?

Raportet jashtëmartesore stimulojnë fantazinë seksuale dhe rrëzojnë shumë nga pengesat që ekzistojnë mes burrit dhe gruas. Në këtë përfundim arrin Gleeden.com, një portal lider përsa u përket takimeve online të personave të...
seksi

6 të vërtetat mbi orgazmën e femrës që askush nuk guxon të pyesë

Orgazma është momenti i kënaqësisë maksimale dhe pavarësisht kësaj, për femrat shpesh është e vështirë të arrihet.  Ka nga ato që e shijojnë këtë moment vetëm kur janë vërtetë të dashuruara, ashtu sikurse ka të tjerë...
seksi-edhe-m-euml-i-nxeht-euml-n-euml-pushime_hd (1)

Seksi, edhe më i nxehtë në pushime

Mos u tërhiqni pas kur bëhet fjalë për eksperienca të reja! Ndizni pasionin Këtë verë eksperimentoni pak ekzibicionizëm të shëndetshëm dhe eksitues! Shkoni në jug Ju pret një udhëtim i gjatë me makinë nëpër rrugën e pashtruar....
seksi

Edhe femrat kanë fantazi seksuale! Ja cilat janë ato?

Fantazitë e të bindurit Veglat si p.sh. kamxhikët, prangat apo shiritat për lidhje të syve janë të zakonshme për këtë lloj fantazie. Të bindurit mund të jetë emocional apo fizik dhe mund të përfshihet loja e rolit, por nganjëherë...
seksi

A e dini pse meshkujt masturbojnë mbi trupin e femrës?!

Ekzistojnë disa mundësi të arsyeshme, për këto sjellje të meshkujve. Disa meshkujve marrëdhëniet seksuale u janë bërë përditshmëri. Për këtë arsye dëshirojnë që të masturbojnë kudo mbi trupin e femrës. Derisa disa meshkuj...
banana_9002

Seksi oral: Ja 20 këshillat e meshkujve që ndihmojnë vajzat të kryejnë një punë perfekte

Të jemi objektivë dhe të pjekur: seksi është pjesë e jetës së secilit prej nesh dhe seksi oral, pjesë e vetë seksit. Për rrjedhojë, llogjikisht, seksi oral përfaqëson nje aspekt – shpesh herë për të mos u neglizhuar – të...
seksi

Ja disa nga zonat më erogjene të trupit të femrës

Prekeni këtë, jo atë!!! Kjo është gjëja që femrat ju thonë më shpesh. Puhia.com do ju tregoj se cilat prekje do ta ndezin me shumë të dashurën tuaj dhe do të kuptoni se çka në të vërtet do t’i ndez me shumë femrat. Një...
s-2099865b

Nuk ndaloj dot së bëri seks: Shkoi edhe me shokun e nënës

Një ndër rubrikat më të lexuara në “The Sun” është edhe letra e ditës ku qytetarët shkruajnë historitë më të çuditshme që kanë përjetuar. Një prej tyre ka qenë edhe letra e një femre e cila kishte një problem tejet serioz. “Nuk...
seksi

Ligjet e çuditshme seksuale në SHBA

Jemi mësuar të dëgjojmë për lloje të ndryshme të seksit, për këtë nuk ka dyshim, por duhet ta dini se çdokund ka zakone të ndryshme, varësisht prej vendit. Ne uebfaqe ne kemi gjetur norma të veçanta ku qytetarët e disa vendeve...