Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Familje

femra-shtatzane

10 gjërat të cilat asnjëherë nuk duhet t`ia thoni një shtatzëne!

Nënat e ardhshme shpesh ballafaqohen me shikime, buzëqeshje dhe komente, për gjendjen e tyre dhe për rolin e tyre të ri në jetë. Mirëpo, ndodh që ndonjëherë këto komente, nuk janë edhe shumë taktike. Këto situata nuk do të thotë...
family-6 (1)

Dita botërore e familjes

Festohet në të gjithë botën  që nga viti  1993, kur më 15 maj Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara e shpalli si Dita e familjes.Qëllimi ishte inkurajimi i vendeve anëtare  të identifikojnë nevojat për fuqizimin e familjesë...