Tuesday, 26 May 2020 | Lajme: 0

Kariera

diana kozniku

Vajza e Adrian Koznikut, Diana e mahnitshme edhe jashtë pishinave!

Vajza e futbollistit të mirënjohur Adrian Konzikut, 18 vjeçarja Diana ka vazhduar traditën sportive në familje. Me hedhje në pishinë merret që dhjet vite,  ndërsa medaljet e arta të fituara vështir se mund ti numërojmë.”Këshilla...
NORWAY DALAI LAMA

“Nëse rrethanat janë të tilla që një murgeshë duket më e dobishme, atëherë Dalai Lama i ardhshëm do të jetë një grua”, ka deklaruar fituesi i çmimit Nobël për Paqen.

Lideri shpirtëror tibetian , Dalai Lama, që jeton në mërgim, nuk e ka përjashtuar mundësinë që, të paktën në teori, një grua të zërë vendin e tij. “Nëse rrethanat janë të tilla që një murgeshë duket më e dobishme,...
euro 20

Edhe pa diplomë mund të fitoi 20 euro për 1 orë

Ndoshta nuk ju besohet por ka profesione në të cilat diploma nuk ka ndikim dhe se mund të fitoni një shumë e mirë të ardhura. Themeluesi i “WunderLand” kompani, Judy Vunderlih arriti të përshkruar gjallërisht   gjendjen...
libra

Këshilla si të mësoni gjatë sezonit të provimeve

Zhvillimi i aftësive të mira në studim është një pikë shumë e rëndësishme në jetën shkollore. Me afrimin e sezonit të provimeve, të gjithë studentët duken të stresuar dhe shumë të ngarkuar. I gjithë sekreti qëndron në taktikën...
efekt

Disa këshilla si të jeni më efikas

Nëse arrini të përvetësoni thënien “puno me inteligjencë, jo fuqishëm”, atëherë do ta keni gjithçka më të lehtë. Ja disa teknika të thjeshta, që duhen praktikuar: 1. Përpiloni një listë të gjërave që do bëni....
shsh

Ja se çfar nuk duhet të diskutohet me drejtorin në punë

Disa gjëra janë mirë të lihen mënjanë dhe të shmanget diskutimi i tyre në ambjentin e punës ku punoni. Ja disa çështje rreth të cilave nuk duhet të diskutoni me shefin apo menaxherin tuaj: Prirjen tuaj për biznes. Është mirë...
deborah_ford

Nuk ka munguar as një ditë për 44 vjet punë

Është e vertetë që ekzistojnë persona per të miren e botes. Sic është raportuar nga Daily Mail, kjo grua që quhet Deborah Ford, ka punuar ne zyren e postes ne SHBA për plot 44 vjet me rradhe, pa u ndalur kurrë Ajo nuk ka bere kurrë...