Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

FOTO: Edhe burrat me taka të larta

Qindra burra janë veshur me taka të larta në Toronto në kuadër të sensibilizmit të dhunës kundër gruas. Organizatorët e ngjarjes ‘Ecni një milje me këpucët e saj’ u shprehen se qëllimi i këtij viti është që burrat dhe djemtë të kuptojnë çështjen e dhunës kundër grave.

Sipas pjesëmarrësve, ata morrën pjesë në këtë event sepse nuk mund të imagjinojnë gratë duke përjetuar abuzim fizik.

men1 men2 men3 men4 men5 men6