Monday, 1 June 2020 | Lajme: 0

Video: Dorëheqje nëpërmjet një video kreative

Marta Shifrin kishte punuar në një kompani që merrej me xhirimin e spoteve muzikore, por  e pa kënaqur nga sjellja e shefit  ka vendosur me një video kreative të jap dorëheqje nga puna.

Përmes spotit ajoi i kishte shpjeguar shefit të saj se si kishte sakrifikuar dy vjet të jetës, të energjisë, të dijes,kurse shefin e saj e kishte interesuar vetëm sasia e punëve të kryera dhe numri i klikimeve që kishte mbledhur ndonjëri nga videoklipet.

Videoja e Martës u shpërnda me shpejtësi në internet dhe ka marr shumë klikime, ndërsa shefi i saj sigurisht i ka zili për klikimet dhe komentet të grumbulluara.