Monday, 1 June 2020 | Lajme: 0

Çfarë kanë punuar të famshmit para se të bëhen yjet e Hollivudit

Edhe yjet e Hollivudit dukur kanë qënë njerëz të thjeshtë dhe kanë punuar.

Julia Roberts ka shërbyer akullore

Julia Roberts ka shërbyer akullore

Miley Cyrus ka pastruar shtëpi si pjesë e servisit„Sparkles Cleaning Service”

Miley Cyrus ka pastruar shtëpi si pjesë e servisit„Sparkles Cleaning Service”

Denzel Washington ka pastruar parukeri

Denzel Washington ka pastruar në parukeri

Brad Pitt ka punuar një restorantin “El Pollo Loco” dhe gjatë gjithë kohës ka qënë i veshur si zogë

Brad Pitt ka punuar në restorantin “El Pollo Loco” dhe gjatë gjithë kohës ka qënë i veshur si zogë

Gerard Butler ka punuar në kancelari avokate

Gerard Butler ka punuar në zyrë avokate

Tom Cruise ka qënë prift

Tom Cruise ka qënë prift

Ledy Gaga ka punuar si kamarjere në një restoran të vogël

Ledy Gaga ka punuar si kamarjere në një restoran të vogël

Jenifer Aniston ka pastruar banjo publike

Jenifer Aniston ka pastruar banjo publike