Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Dasma e Kadro Kurtit & Drita Haxhibrahimi pushton rrjetet sociale + Foto – Video

Një video dasme po bënë xhiron e saj në internet. Çifti Kadro Kurti zjarrfikës në komunën e Ulqinit dhe Drita Haxhibrahimi edukatore, kanë zgjedhur në mënyrë ndryshe nga ato të zakonshmet për të shënuar dasmën e tyre. Skenari i tyre i jashtëzakonshëm ka bërë që kjo video brenda një dite të marrë mbi mijëra klikime në Facebook. Dasma është bërë në restorantin Primavera në plazhin e madhë të Ulqinit. Xhirimet e kësaj super dasme janë bërë nga Almir Amo Kolari dhe Almir Milli Ljamoviq, kurse si fotograf ashtë kujdesur Art Foto – Shaqir Caushi nga Ulqini.