Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Martesë homoseksuale në Francë

Dasmë franceze për Giuseppina La Delfa dhe Raphaelle Hoedts, por që jetojnë në provincën e Avellinos në Itali. Të dyja kanë studiuar në Itali, ku dhe janë njohur. Ato kanë edhe nga një fëmijë secila, të lindur nga një fekondim artificial. Ja fotot e dasmës!

fot dasem1

fot 2