Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

E kap gruan duke tradhetuar. Shikoni si shpëton i dashuri

Ngjarja në këtë video ka ndodhur në Brazil. Do të shihni se si mundohet gruaja të mbaj burrin e saj në balkon derisa i dashuri i saj ikën nga dritarja me ndihmën e leckave në brekë. Eshtë video tepër qesharake.. dhe përfundon me duartrokitje nga ana e njerëzve që ndodhen në rrugë dhe e ndjekin ndodhinë.