Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Blerim Destani në shoqëri të Granit Xhakës

Që pas marrjes së skuadrës së Shkëndijës nga ana e kompanisë Ecolog gjegjësisht nga babai i Blerim Destanit pronari Lazim Destani, aktori tetovar shihet në shoqëri të futbollistëve shqiptarë dhe njëherit ai nuk mungon edhe në shkallët e stadiumit të qytetit në Tetovë ku ndjek ndeshjet e skuadrës.