Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Një rrënuese martesash

Aktorja Katherine McPhee edhe zyrtarisht është një rrënuese martesash. Bukuroshja së fundmi është parë duke u puthur me regjisorin e martuar Michael Morris.

Dhe për këtë arsye, bashkëshortja e Morris-it, aktorja Mary McCormack, e ka dëbuar atë nga shtëpia. Ajo i kishte thënë Michael-it që të mbledh plaçkat e tij, pasi kishte parë fotot intime të tij dhe McPhee.