Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Martohet turku më i gjatë në botë

Si burri më i gjatë në Botë, Sultan Kosen e ka pasur të vështirë për të gjetur një femër të përshtatshme për të, por më në fund burri 2.5 metra i gjatë ka gjetur dashurinë e jetës së tij, e cila është 78 centimetra më e shkurtër.

30-vjeçari u martua ditën e dielë me nusen 20-vjeçare turke dhe më në fund gjeti dikë që e pranoi dhe dikë me të cilën mund të krijojë familje.