Monday, 1 June 2020 | Lajme: 0

Zyra e msitnisë në Skenderaj

A keni problem të gjeni nuse apo burrë? Nëse po shkoni në Skenderaj dhe është një njëri që mendon për këtë punë. Enver Dajaku, që dikur punonte në mulli tash ka çelur biznesin e tij të msitnojë. Ai thotë se deri tash ka kryer 85 fejesa e martesa. Shpesh thotë se mesitnitë i lëshon edhe veresi. Ai ka hapur bashkë me një mik të tij edhe zyrën për fejesa e martesa.