Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Foto: Blerim Destani në shoqërin e Arif Hikmetit

Blerim Destani këtë ditë të vrenjtur dhe me shi po e shfrytëzon për të dalë dhe takuar me shokët e tij.

Blerimi në rrjetin social Facebook ka postuar një foto ku është bashkë me aktorin Xhevdet Jashari ose ndryshe i njojtur  si Arif Hikmeti ” O sa mirë”.

– Me një shok dhe një mik i vjetër, ka shkruar Blerimi