Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Hoxhë Irfan Salihu për femrat e virgjëra, mjaltin, qumështin, arin dhe venën në Xhenet

irfan-salihu-hoxha-i-prizrenit_587000

Hoxhë Irfan Salihu, i cili para disa muajsh kishte bërë një deklaratë skandaloze për femrat e për të cilën ishte diskutuar edhe në Parlamentin e Kosovës, në një ligjëratë të postuar në YouTube ka folur gjerë e gjatë për botën e përtejme ose siç e quan ai xhenetin.

Mbi këtë temë ai flet si një ekspert, duke dhënë hollësi se çka përfiton ai që shkon në xhenet.

Sipas tij, secilit mysliman Zoti i falë dy femra të bukura, të cilat do të administrohen nga bashkëshortja që e kemi në këtë jetë, ndërsa ata që vdesin si ‘muxhahid’ i presin 72 bukuroshe që po ashtu komandohen nga gruaja që e kemi në këtë botë.

Të gjitha këto bukuroshe janë të virgjëra. E veçanta sipas specialistit Irfan Salihu është se ato asnjëherë nuk e humbin virgjërinë dhe çdo herë me to është sikur hera e parë.

Hoxhë Salihu, pos temës së femrave të cilës i përkushtohet më së shumti, në predikimin e tij flet edhe për të mirat materiale që na presin andej.

Përmend gota të arta, tekstilin më cilësorë për veshje, mjaltin që rrjedh, qumështin si lumë.

E ajo që është më interesante Hoxha thotë se atje si lumi do të rrjedhë edhe vera – diçka është rreptësisht e ndaluar për myslimanët në këtë botë.