Tuesday, 14 July 2020 | Lajme: 0

Xhami prej druri!

Danakil është një vend në Etiopi, është një nga pjesët më të thata dhe më të nxehta të Etiopis vendi.

Varfëria përshkon çdo cep dhe populli i kësaj zone e kanë vështirë për ndërtimin e infrastrukturës.

Muslimanët kanë ndërtuar xhami në fshatin e tyre krejtësisht nga shkopinjtë nga druri, për ti i lehtësuar banorëve kontaktin me xhaminë, pasi që ai material është materiali i vetëm pa pagesë që mund ta gjejnë banorët në male.