Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Destani dhe Shaqiri tymosin puro në Ibiza (foto)

Nuk është vetëm dashuria për futbollin që po e lidh me dy futbollistët e mirënjohur shqiptar. Aktori Blerim Destani përveç  dashuria për futbollin me dy futbollistët e mirënjohur shqiptar  Xherdan Shaqiri e Granit Xhaka por edhe miqësia. Ata në të shumtën e rasteve vizitat e ndryshme turistike po i bëjnë bashkë.

Dhe në një të fundit të bërë në Ibiza aktori është parë në shoqëri të Shaqirit, ndërsa futbollisti me plot kujdes po i ndezte puron, cigaren e preferuar të aktorit.

destani