Monday, 10 August 2020 | Lajme: 0

Nëse doni qetësi dhe jo sherr ndalni gjuhën.10 fjali që sduhet t’i përdorni!

Nëse dëshironi që të ruani lidhjen me të dashurën, bashkëshorten… mos i thoni që duket e shëndoshë në atë fustan.

Për qetësinë në shtëpi shpesh është mirë të kujdeseni se çka flisni.

Nëse dëshiron që të vazhdosh lidhjen me miken, bashkëshorten, dashnoren, mos i thuaj këto gjëra:

• Dukesh e shëndosh në atë fustan;
• Nëna jote më duket si të të jetë motër më e re;
• Ndihem më mirë kur jam me ekipin tim;
• Nuk po mund të ndihem rehat me ty;
• Po më dukesh sikur ish e dashura;
• Nëna jote është kuzhinierja më e mirë;
• Miqtë i ke të tmerrshëm;
• Po shpenzon aq shumë në trajtime kozmetike;
• Ohooo, ajo femra është shumë më e mirë;
• Kam nevojë për pak hapësirë.