Friday, 5 June 2020 | Lajme: 0

Mbi 1 miliardë muslimanë do të nisin Muajin e shenjtë të Ramazanit

Më shumë se 1 miliardë muslimanë në të gjithë botën nisin Muajin e bekuar të Ramazanit.

Liderët e të gjithë botës kanë bërë thirrje për paqe dhe tolerancë në këtë muaj të shenjtë.

Kalendari musliman parasheh fillimin e Ramazanit më 28 qershor dhe ditën e parë të Fiter Bajramit më 28 korrik.