Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Meshkujt vendosin: Ja 10 profesionet më seksi për femrat

Mendonit se profesionet me seksi për meshkujt mund të ishin modele apo stjuardese? Ndryshe nga sa pritej këto profesione nuk bëjnë fare pjesë në Top 10.

10. Tregtare: Ato dinë mirë të shesin çfarëdo lloj gjëje…

9. Llogaritare: Këto femra janë të organizuara.

8. Gazetare: Gazetaret i joshin mjaft meshkujt.

7. Shtëpiake: Edhe pse mund t’iu habisë, shtëpiaket iu pëlqejnë meshkujve. Këto femra janë gati të merren me çdo gjë.

6. Femrat që bëjnë publicitet

5. Avokate: Me veshjet e tyre dhe elokuencen ato dinë të fitojnë procesin në minutën e fundit.

4. Shkencëtare: Meshkujve ju pëlqejnë femrat inteligjente dhe sidomos ato që arrijnë gjithmonë t’i habisin.

3. Infermiere: Meshkujt i adhurojnë femrat qe mbajnë një uniforme e sidomos infermieret. Atyre ju pëlqen t’i përkëdhelin dhe të kujdesen për ta.

2. Mjeke: 31% e te anketuarve preferojnë një mjeke për ta pasur në krah.

1. Artiste: 46% e meshkujve fantazojnë për artistet (këngëtare, piktore, shkrimtare).