Sunday, 12 July 2020 | Lajme: 0

Për ragbistët nuk ka pengesa, ja si argëtohen (Video)

Pas ndeshjes mes Anglisë dhe Zelandës së Re (14:16) në ragbi, lojtarët anglez kanë organizuar një parti në një apartament.

Por , gjatë festës ka ndodhur diçka e pazakontë. Reprezentuesi i Anglisë,Josh Hodgson,e ka thyer një derë, derisa po argëtohej me shokët e skuadrës. Drejtuesit e skuadrës angleze e kanë parë videon e lojtarit, derisa kanë paralajmëruar se do të marrin masa disiplinore ndaj tij.