Sunday, 12 July 2020 | Lajme: 0

Foto sa 1000 fjalë

Dy legjenda në një foto. Kështu duket kjo foto me dy ikona të boksit botëror dhe evropian. Boksieri më i mirë shqiptar i të gjitha kohërave, Luan Krasnidi duket në një foto me boksierin më të mirë të të gjitha kohërave, Mohamed Ali.

Pikërisht Ali ka qenë idhulli i boksierit shqiptar. Mohamed Ali vazhdon të jetë frymëzim dhe idol i shumë boksierëve në botë duke u cilësuar edhe në ditët e sotme si boksieri më i mirë i të gjitha kohërave./Indeksonline