Tuesday, 7 July 2020 | Lajme: 0

Përplasja e tmerrëshme e Mark Webber-it (Video)

Australiani Mark Webber, ish piloti i Red Bull-it, u përplas me muret mbrojtëse të pistës braziliane me makinën e tij Porsche gjatë garës 6-orëshe.

30 minuta nga fundi, Webber humbi kontrollin e makinës së tij 919 Hybrid në kthesën e fundit gjatë një dueli me Ferrarin e Matteo Cressonit me një shpejtësi rreth 270 km/h.

Makina e tij u shkatërrua plotësisht, por ai menjëherë ngriti gishtat për të reguar se është mirë.

-Kemi kontaktuar me të nëpërmjetë radios, ishte i frikësuar por në tha se është mirë. Ishte në djeni se kush ishte dhe ku ndodhe nuk pësoi shok, ka thënë një antar i ekupit të tij.