Sunday, 12 July 2020 | Lajme: 0

Krijohet xheli i cili ndalon gjakderdhjen (Video)

I prodhuar në kompaninë e vogël bioteknologjike “Suneris” në Amerikë, “VetiGel” është ngjitëse e re mjekësore e krijuar nga polimeret me bazë bimore.

I zhvilluar nga Xho Landolina, student në Universitetin e Njujorkut gjatë katër viteve të kaluara, xheli funksionon në mënyrë që shkakton trombocitet e gjakut të ngjiten sëbashku dhe të mpiksen menjëherë pasi të hyjnë në kontakt me xhelin.