Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Ragbisti e bënë nevojën në brekë gjatë ndeshjes! (Video)

Lojtari i futbollit amerikan, Adam Lane Jr, është bërë ‘horë’ pas një ndeshje në elitën e ragbit amerikan. Lojtari në fjalë kreu nevojën gjatë ndeshjes dhe këtë e tregojnë edhe pamjet e mëposhtme të brekëve të tij.