Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Luan Krasniqi i sigurt: Fiton Seferi

Luan Krasniqi beson se Nuri Seferi sonte do ta mposht numrin një në botë, polakun Krzysztof Glowacki,

“Nuri Seferi, sonte bokson në Poloni kundër Krzysztof Glowacki. Me fitoren e tij, titullit për Kampion botëror, ai do ti ofrohet dukshëm. Unë, Nuriut i dëshiroj sukses dhe jam i sigurtë se sonte do të arrij fitore dhe do të na gëzoj”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.