Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Ja çka thotë Blerim Destani për Haxhi Krasniqin (VIDEO)

Aktori i falshëm shqiptar, Blerim Destani ka dal në përkrahje të haxhi Krasniqit para duelit me Jurgen Brahmer. Destani ka thënë se Krasniqi është kampioni ynë dhe të gjithë jemi me të.

“Haxhi Robin Krasniqi, ti je kampioni ynë, të dëshirojmë suksese dhe jemi me ty”, thotë Destani.

Krasniqi sonte me fillim nga ora 22:30 do të takohet me Jurgen Brahmer për të luftuar për titullin e kampionit botëror në WBA.