Tuesday, 14 July 2020 | Lajme: 0

Shikoni se çfarë përgatitje ka bërë Krasniqi për të triumfuar sonte (FOTO)

Boksieri Kosovar, Haxhi Krasnqi ka 11 javë që përgatitet për meçin e sontem kundër gjermanit Jurgen Brahmer.

Ai gjatë kësaj periudhe ka bërë ushtrime të vazhdueshme dhe të jashtëzakonshme, vetëm e vetëm që të jetë në formë sa më të mirë që të shpallet kampion bote në WBA.

Krasniqi më herët kishte deklaruar se këtë çmim nuk do ta ndërronte me asgjë, pasi dëshiron që ta bëjë krenar popullin shqiptarë.

Tani mbetet të shihet nëse gjithë kjo sakrificë e tij do t’i shpaguhet.

2_4192 3_6382 4_4336 5_5405 7_8940