Sunday, 12 July 2020 | Lajme: 0

Amber Rose nuk i interesojnë meshkujt (Foto)

Amber Rose nuk i interesojnë meshkujt dhe në këto momente nuk dëshiron as të lërë takime njohjeje me ta.

Unë dua të fokusohem tek fëmija im dhe puna, ka thënë Rose për E Online.

Aktualisht nuk jam duke kërkuar për dashurinë dhe ky nuk do të jetë qëllimi im për një kohë të gjatë, ka thënë ajo.

Me humor, 31-vjeçarja është shprehur se herë pas here do të postojë selfie duke treguar format trupore.

amber-1_2139