Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Këto bukuroshe ‘bombardojnë’ me gjokse (Foto)

​Kur në emisionet e Damon Elliott janë shfaqur Arianny Celeste dhe Sydney Mar, askujt nuk i ka interesuar tema e emisionit.

Arianny Celeste që gjashtë vite në mënyrë profesionale është e angazhuar në “Ultimate Fight” dhe quhet Mbretëresha e ringut.

Sydney Mar, në rrjetet sociale e ka përshkruar veten si një këngëtare, një vajzë që dëshiron të ëndërroj dhe një luftëtare për paqen.

61115