Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Rosie Huntington zhvishet për revistën franceze

Rosie Huntington, është zhveshur plotësisht për të pozuar në numri më të ri të një reviste.

Bëhet fjalë për revistën franceze Lui, ku ajo pozon tërësisht nudo, duke ekspozuar pjesët intime të trupit.

Fotografët Luigi Murenu dhe Iango Henzi, publikuan fotografitë në faqen e tyre, derisa Rosien, e vlerësuan si një nga përsosmëritë e fundit që njëkohësisht është Sexy, inteligjente e ëmbël dhe shumë e bukur. ml

ronud2ronud3