Tuesday, 7 July 2020 | Lajme: 0

Genta i rritë edhe më shumë (Foto)

Genta Ismaili ka ndryshuar shumë nga viti në vit. Ka hequr disa kilogramë, e ka ndryshuar stilin e veshjes dhe natyrisht nuk u ka shpëtuar ndërhyrjeve estetike.

Genta, ka investuar kryesisht në dhëmbë, buzë e mollëza.

Këngëtarja është kthyer na Amerika edhe me një ndryshim. Ajo i ka fryer sërish buzët dhe këtë herë ndërhyrja është më e dukshme.

Për t’ua ilustruar më mirë, Indeksonline sjellë edhe foto ku duket qartazi ndërhyrja në fjalë.

tekss

/Indeksonline/