Tuesday, 28 September 2021 | Lajme: 0

Ja si bëhet vrasja nëpër filma (Video)

Prerjet e kokës nëpër filma janë modë. Në shumicën e rasteve, në skena të tilla ne kthejme kokën mënjanë.Normalisht kjo ndodh kur filmi të ka bërë për vete dhe je futur në psikologjinë që filmi të ofron. Por, pasi të shihni këtë videon besojmë se do ta keni më të lehtë të përjetoni skena të tilla.