Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Femrat anonime shkruajnë çfarë duan që të arrijnë orgazmën

Disa femra kanë shkruajtur në mënyrë anonime në një faqe interneti se çfarë dëshirojnë për të arritur orgazmën dhe japin disa këshilla për meshkujt se si të jenë më të mirë në shtrat.

Faqja e internetit ‘How To Make Me Come’ u jep mundësi femrave të ndryshme të shkruajnë përvojat e tyre seksuale.

Disa pastime nga femra të ndryshme tregojnë për përvojat personale të kënaqësisë, disa të tjera ndajnë arsyet se çfarë i bën ato që të rikthehen në dhomën e gjumit dhe të tjera flasin për zhgënjimet e tyre.