Tuesday, 28 September 2021 | Lajme: 0

Mungojnë aktorët porno, 70 meshkuj duhet të përballojë 10 mijë femra

Ken Shimizu, (foto poshtë) aktori i filmave porno në Japoni dhe i konsideruar si “Cristiano Ronaldo i seksit” ka lëshuar alarmin për mungesën e meshkujve në këtë industri.

www.zhurnal

“Ne jemi një specie në zhdukje” – ka thënë Shimiken. “Jemi vetëm 70 aktorë meshkuj që duhet të përballojmë 10 mijë femra”. Megjithatë industria e pornos vazhdon sjellë miliarda. Është llogaritur se vetëm në një vit kompanitë pornografike marrin deri në 20 miliard dollarë në vit.

“E bëj këtë punë që në moshën 17-vjeçare, por tani jam i lodhur”- tregon Shimiken. “Është e mërzitshme që shikuesit të shohin gjithmonë të njëjtët aktorë. Ky është shqetësimi im” – thotë ai./Lapsi/