Monday, 10 August 2020 | Lajme: 0

Mësoni vendet ku jetojnë femrat më të mira për seks (Foto)

Femrat aziatike prej kohësh konsiderohen si femrat më seksi, por së fundmi një sondazh i bërë në shumë shtete të botës i ka nxjerrë ato si femrat më të mira për seks.

Studimi i botuar në një revistë amerikane thotë se aziatiket kanë zënë vendin e parë për sa u përket aftësive në shtrat me 42 për qind të votave, transmeton Mapo.

Në vend të dytë vijnë femrat latine me rreth 23 për qind të votave.

Sekreti i aziatikeve në shtrat? Kanë një vaginë të ngushtë dhe një kulturë të veçantë seksuale.