Monday, 10 August 2020 | Lajme: 0

Çfarë shije ka penisi juaj?

Vajzat e kanë përshkruar organin gjenital të partnerit të tyre në mënyrë ilustrative. Në rast se keni pyetur ndonjëherë se çfarë shije ka penisi dhe si e perceptojnë vajzat, në vazhdim do të kenë përgjigjen.

Mbase edhe më shumë seç keni kërkuar, transmeton Telegrafi.

Suxhuk i tymosur
Duket tepër mirë dhe është e vërtetë, mirëpo përfundimisht e ndiej shijen e penisit të të dashurit tim sikur të ishte suxhuk kërcëllues në skara – Jessica, 24

Shurupi dhe shiu
Tre muajt e parë të lidhjes sonë, sa herë që ia kam lëpirë të dashurit tim, më është kujtuar vera kur i kam pasur 13 vjet dhe isha e sëmurë. Më është dashur patjetër të pija një shurup të çuditshëm, mirëpo edhe penisi i tij ka shije të ngjashme. E po nuk e kisha kuptuar që problemi ishte tek sapuni të cilin e përdorte. Tani ka shijen e shiut dhe kjo është mrekulli – Medi, 20

Ketri
Çdoherë kur ia lëpij testiset të dashurit tim, më kujtohet ketri të cilin e kam pasur kur kam qenë fëmijë, derisa një natë nuk iku – Sandra, 21

Kumbulla e lëngshme
I dashuri im nuk ha pemë, por penisi i tij ka shijen sikur të ishte kumbull e pjekur. Kur ejakulon, kam ndjenjën sikur përpij proteina me aromë pemësh – Ema, 23

Nënsqetulla
Njëherë ia kam lëpirë nënsqetullën mikeshës sime më të mirë, dhe pikërisht shije të tillë ka edhe penisi i të dashurit tim – Kylie 21

Palestra
Kam një lidhje me sportistin më të popullarizuar të shkollës sime. Nëse i marr erë dorës sime pasi ta kem prekur, kundërmon pikërisht aromë të tillë: pjesërisht të palestrës, pjesërisht të zhveshtores me aromën e peshqirit të lagur me djersë – Natasha 29

Bari i kositur
E dini atë aromën e barit të freskët të kositur i cili mbush ajrin veror? Pikërisht shije të tillë ka penisi i të dashurit tim – Kate 25

Shputat
I dashuri im është i pastër. Bën dush dy herë në ditë, mirëpo penisi i tij megjithatë ka shije si të shputave të ndotura – Meri 34

Stalla
Penisi i të dashurit tim ka shijen e stallës, gjë që është mirë, sepse lëpirja gjithmonë ma kujton shtëpinë – Pamela 28

Lëkura e dorës nga ana tjetër e bërrylit
Ndonjëherë i marr erë asaj pjese të dorës, sepse liron aromë penisi të të dashurit tim. Ndonjëherë kur askush nuk na vëren, ia lëpij atë pjesë të dorës – Rori, 25