Tuesday, 7 July 2020 | Lajme: 0

WTF do përplaset me Tokën, por shkencëtarët nuk e dinë çfarë është

Një objekt misterioz, i quajtur WTF, do të përplaset në Tokë në në më pak se një muaj.

Shkencëtarët më të njohur nuk e dinë për çfarë bëhet fjalë. Ata thonë se objekti është rreth 2 metra i gjerë dhe ka dyshime se mund të ketë origjinë artificiale.

Shkencëtari i Harvardit, Jonathan McDowell thotë se ‘mund të jetë një copëz e humbur nga historia hapësinore, që po kthehet për të na përndjekur’.

Objekti mund të përplaset në Oqeanin Indian më 13 nëntor, pa shkaktuar dëme.