Friday, 22 January 2021 | Lajme: 0

Angelina Jolie: Herën e parë që e bëra… çava të dashurin me thikë

“Fillova të bëj seks me të dashurin tim, por nuk po ndjenim emocione të forta. Në një moment desha të ndihem më e afërt me të dhe mora një thikë dhe e preva. Dhe ai më preu më pas. Ishim të mbuluar me gjak por kishim shkëmbyer diçka. Zemra më rrihte si e çmendur”.

Është ky rrëfimi i aktores së madhe, Angelina Jolie. Në këtë tregim të pazakontë ajo ndan me lexuesit herën e saj të pare, kur pati marrëdhënie seksuale për prestigjiozen “Cosmopolitan”.

01_angelinajolie_G angelina_thumb_051914055536 angiejolie2ad64x7M_700b01_angelinajolie_G