Friday, 22 January 2021 | Lajme: 0

Shqiptarët role kyqe në serinë më të re të Netfilx (FOTO)

Clash of the vampires” është seriali më i ri televiziv që Netflix po planifikon të bëjë dhe këtë herë janë të përfshirë edhe shqiptarët. Pas shumë sukseseve me të gjitha serialet që Netflix po nxjerrë, këtë herë pjesë e serialit të tyre më të ri janë edhe artistët shqiptarë.
Në “Clash of the vampires” aktorët shqiptarë Edi Mehana dhe Lulzim Guhelli do të kenë role ndërsa dizenjatori i unazës dhe aksesorëve për serial do të jetë Xhavit Novolani, përcjellë lajmi.net.
Xhirimet e serialit do të fillojnë në nëntor të këtij viti, ndërsa seriali do të dalë në qershor të vitit 2017.

clash1