Tuesday, 7 July 2020 | Lajme: 0

Video mahnitëse nga hapësira: Ja si duket një stuhi me vetëtima

Të shohësh vetëtimat nga dhoma e gjumit është diçka, por ti ndjekësh ato nga jashtë hapësirësh, 255 milje lart… është një eksperiencë krejt tjetër.

ISS ( Stacioni Ndërkombëtar Hapësinor) ka kapur këto pamje të stuhive që u ngritën në Europë dhe Afrikë këtë ditë.