Monday, 1 June 2020 | Lajme: 0

Kjo maskë ju zgjatë flokët 10 cm brenda një muaji (VIDEO)

Shumë prej nesh kemi dëshirë të madhe që të këmi flokë të bukura dhe voluminoze. Dëshironi që flokët tuaja të rriten shpejt dhe të jenë të shëndetshme?Provoni këtë maskë e cila do të bëj mrekulli me flokun tuaj brenda një muaji.