Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Teleskopi ‘Hubble’ zbulon dritë në galaksi (Video)

Objekti i cili është parë në galaksi ka ngjyrë të kuqe, thuhet se sa më larg të jetë objekti aq më e kuqe është ngjyra.

Astronomët thonë se ata janë të sigurt për zbulimin e këtij objekti dhe matjes që i kanë bërë.

Astronomi i universit, Yale Pascal Oesch, ka thënë se ky studim është i vërtetë: “Kjo me të vërtetë përfaqëson majën e eksplorimit të galaktikave të të gjithë historisë kozmike  nga Hubble.”