Tuesday, 19 October 2021 | Lajme: 0

Hiqni përgjithmonë qimet e padëshiruara në vendet intime me vetëm një përbërës!

Të mërzitur me qimet në vendet intime? Dëshironi t’i hiqni përgjithmonë?

Atëherë, duhet të përdorni këtë recetë e cila është e përbërë nga përbërës që veçse gjenden në kuzhinën tuaj.

Përbërësit:

– Një lugë gjelle sodë buke

– Një gotë ujë, ose përafërsisht 250 ml ujë

Përgatitja:

Vloni ujin dhe gjatë vlimit hidhni sodën e bukës. Përzieni ato mirë.

Përdorimi:

Merrni një copë pambuku dhe futeni atë në lëngun e fituar. Pambukun e lagur vendoseni në zonën gjenitale dhe mbajeni aty tërë natën.

Në mëngjes, largojeni pambukun dhe pastrojeni lëkurën me ujë të nxehtë.

Posa të pastroni, përdorni një krem të rregullt hidratues dhe këtë e përsëritni tre herë në javë.

Kur të përfundon terapia e tretë, do të shihni rezultatet që i keni pritur!